MIRKO LABROVIĆ: Žalostan sam jer mi nisu dali da završim ono što sam započeo

Mirko Labrović više nije stanovnik Šubićevca, i metaforički i doslovno. Naime, nakon što mu je Nadzorni odbor pokazao crveni karton, što je izazvalo šok i negodovanje među većinom šibenskih navijača, dojučerašnji trener Šibenika već je u rodnom Sinju. Smjenu je, dojma smo, primio poprilično mirno za čovjeka kojem je uskraćena prilika da narančaste uvede u najviši rang. Ipak, razočaranje nije mogao sakriti.

– Poštujem odluku Nadzornog odbora koji je ovim možda htio probuditi momčad nakon nešto slabijih igara udrugom dijelu sezone, ali ostaje praznina, žal jer mi nije dozvoljeno da završim ono što sam započeo, da Šibenik uvedem u prvu ligu. Ne mogu se oteti dojmu da sam napravio puno više od zacrtanog cilja, ali, kažem, odluka je takva kakva je i ja je prihvaćam – kazao nam je Labrović.

U ovih 15-16 mjeseci koliko je proveo na Šubićevcu stekao je, kaže, puno prijatelja, a uz klub će, bez obzira na sve, ostati i dalje, te će, ističe, biti na njegovoj prvoligaškoj promociji.

– Nadam se i vjerujem da će onaj tko dođe umjesto mene odraditi posao do kraja i da će Šibenik ući u prvu ligu. To će mi biti najveća satisfakcija, ali i nagrada momcima koji su odradili odličan posao – zaključio je Mirko Labrović, koji će, s obzirom na posao koji je odradio u Šibeniku, vjerujemo vrlo brzo pronaći novi klub.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.