Izborili 14 finala

Mlade karateke Šibenika 1066 odradile odličan posao na posljednjem natjecanju u 2019. godiniFoto: ŠP

Ekipa iz Karate kluba Šibenik 1066 odradila je posljednje natjecanje u 2019. godini. U Poličinku kraj Zadra sudjelovali su u trećem kolu Dalmatinske karate lige i, po običaju, ostvarili odlične rezultate. Izborili su 14 finala, u kojima su se zlatom okitili Roko Županović, Karlo Ramljak, Ivan Maglić, Lana Šuša, Antea Mileta, Marija Radnić, Mare Mileta, Ante Kaleb i Lucija Mileta. Srebro su, pak, osvojili Dario Turk, Luka Durbić, Gabrijela Burić, Roko Rončević i Kiara Šarić.

Nakon posljednjeg kola poznati su ukupni pobjednici skupina, a KK Šibenik 1066 može se pohvaliti sa njih šest, dok je u ukupnom poretku lige šibenski klub zauzeo treće mjesto.

– S obzirom na to da u prvom kolu lige nisu sudjelovali, karataši Šibenika 1066 još jednom su dokazali da su u samom vrhu dalmatinskog karatea. Nakon brojnih priprema, turnira i kola klupske lige, naše nezaustavljive borce uskoro očekuje zasluženi odmor poslije kojeg se vraćaju s razrađenim planom aktivnosti za nove izazove i uspjehe – poručili su iz KK Šibenik 1066.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.