Mladi plivači Šibenika odlični na mitingu u Splitu, Amanda Tanfara i braća Srzić dobili posebna priznanja

Jedanaest pojedinačnih te pet štafetnih medalja osvojio je Plivački klub Šibenik na međunarodnom mitingu ‘Grdelini svetog Duje’, koji je u Splitu okupio više od 350 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Uz to mladi šibenski plivači otplivali su i mnoštvo osobnih rekorda, dok su Amanda Tanfra te braća Šimun i Josip Bepo Srzić dobili posebna priznanja za sjajne rezultate u svojim kategorijama.

pk sibenik 11

U ženskoj konkurenciji Amanda Tanfara je uz osvojeno zlato i dva srebra došla do treće nagrade za sveukupne rezultate na natjecanju. U muškoj konkurenciji braća Srzić bili su odlični među dječacima rođeni 2007. godine, osvojivši tri zlata, tri srebra i jednu broncu. Šimun je u konačnici osvojio prvu nagradu za sveukupne rezultate dok je Josip Bepo osvojio drugu nagradu. Uz drugu nagradu Josip Bepo je na dionici 50 prsno, s rezultatom 37,29, postavio rekord mitinga. U konkurenciji 2009. godišta Vigo Brkić je u disciplini 25 prsno osvojio broncu.

pk sibenik 12

pk sibenik 14

U štafetnim disciplinama, mlađe kadetska štafeta u sastavu Šimun Srzić, Josip Bepo Srzić, Mauro Galić i Jakov Mikulandra doplivala je do bronce na 4×50 slobodno, dok je na 4×50 mješovito u uzbudljivoj utrci osvojila drugo mjesto, sa samo dvije stotinke zaostatka za štafetom dubrovačkog Juga. Još uspješnije bile su štafete početnika koje su osvojile dva zlata i srebro, u štafetama 4×25 slobodno i 4×25 mješovito. U tim štafetama plivali su Marul Vlahov, Vigo Brkić, Josip Silov, Bartol Šišak, Niko Mrčela, Niko Silov, Luka Tucak, Frane Berbić.

pk sibenik 15

Evo popisa svih natjecatelja PK Šibenik koji su nastupili na splitskog mitingu: Šimun Srzić, Josip Bepo Srzić, Matej Vukičević, Roko Vidović, Amanda Tanfara, Kate Berović, Marita Gardijan, Mauro Galić, Jakov Mikulandra, Luka Cvitan, Daniel Bušac, Kiara Radnić, Eva Đaković, Marul Vlahov, Vigo Brkić, Bartol Šišak, Niko Silov, Josip Silov, Niko Mrčela, Frane Berbić, Luka Tucak, Marko Vlahov i Stefano Meter.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.