N. Ljubičić: ‘Sve će biti u redu, dobit ćemo licencu za drugu ligu, a od one za 1.HNL odustajemo’

Svega sedam klubova dobilo je licencu za 1.HNL, a osam za 2.HNL u prvom stupnju postupka licenciranja za nogometnu sezonu 2017./2018. Među odbijenima, i za prvu i za drugu ligu, je i HNK Šibenik. Međutim, član uprave šibenskog drugoligaša Novica Ljubičić nije zabrinut. Dapače, uvjeren je da će Šibenik dobiti zeleno svjetlo kada je riječ o drugoligaškoj licenci, dok će se od traženja one prvoligaške odustati.

– Sve će biti u redu. U tom prvom stupnju nismo zadovoljili neke kriterije vezane za financije, iako smo HNS-u već poslali nadopunu financijske dokumentacije, ali očito nije stigla prije donošenja konačne odluke. Međutim, tu je drugi stupanj, odnosno žalbeni postupak, i, kako sam kazao, sigurno ćemo dobiti licencu za drugu ligu. Što se tiče licence za 1.HNL, s obzirom na trenutačni položaj na ljestvici, od nje ćemo odustati – kazao nam je Novica Ljubičić.

Podsjetimo, krajnji rok za donošenje konačnih odluka je 20. svibnja 2017. godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.