Na Cedevitu bez ozljeđenog Blaće, Šarin će pokušati sačuvati i Petanija i Bašića

Pred košarkašima Šibenika paklenih je šest dana. Pred njima su, naime, tri izuzetno teške utakmice. Prva od njih, ona sutrašnja u Zagrebu, zapravo je i najteža, ali i najlakša. Naime, narančasti gostuju kod Cedevite, najjače momčadi u ligi, protiv koje je iluzorno očekivati išta osim poraza, nadamo se ne baš preteškog. Međutim, to će prije svega ovisiti o domaćinu, odnosno o tome koliko će gristi.
U tom susretu Jeronimo Šarin neće moći računati na Ivanu Blaću koji je protiv Splita ozlijedio nožni zglob, a može se čuti kako će trener Šibenika pokušati maksimalno sačuvati i Petanija i Bašića s obzirom da će nakon Cedevite narančasti  na Baldekinu ugostiti Zagreb (petak) i Goricu (nedjelja), dakle dvije momčadi protiv kojih se može nešto ‘užicariti’, pogovo protiv ove potonje.
Dakle, ‘Euro Cedeviti’ sučelit će se šibenska mladost. Evo što o tom dvoboju kaže jedan od tih mladića, Kristijan Andabaka, koji je protiv Splita odigrao jako dobru partiju.
– Ta utakmica bit će prilika da vidimo gdje smo u odnosu na Cedevitu, i u nju ulazimo potpuno rasterećeni. I zato se slažem da je to naše najlakše gostovanje – kaže Andabaka.
Dodao je kako kratak roster Šibenika u ubitačnom ritmu Lige za prvaka još više dolazi do izražaja.
– Sada nam se još ozlijedio Blaće i samo se nadam da će se što prije vratiti na parket. Što se tiče nas mladih, na nama je da na najbolji mogući način pokušamo iskoristiti priliku – kaže mladi šibenski bek.
Pitali smo ga jesu li mu nakon dobre partije protiv Splita ‘narasla krila’?
– Sigurno da nakon dobro odigrane utakmice dobiješ samopouzdanje. Najvažnije je da smo kao momčad odigrali dobro i da smo došli do pobjede – odgovorio je Andabaka.
Podsjetimo, sutrašnja utakmica između Cedevite i Šibenika počinje u 18 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.