Na početku priprema narančastih pojavilo se sedam igrača, među njima i Bašić

Košarkaši Šibenika ponovno su u pogonu. Doduše, većina momaka bila je u akciji tijekom cijelog ljeta, u reprezentacijama. Baš kao i trener Vladimir Anzulović, koji je juniorsku reprezentaciju uveo u A Diviziju. On je u srijedu popodne na Baldekinu obavio ‘prozivku’, nakon čega su pripreme za novu klupsku sezonu i službeno počele.

gkk ss

A na početku priprema pojavilo se sedam igrača; Pandurić, Paić, Radovčić, Nakić, Šarić, Bašić i Španja (njima treba pribrojiti i Gulina koji s kadetskom reprezentacijom nastupa na EP u Podgorici). Pitali smo smo, znači li to da će Bašić i dalje igrati u narančastim dresu, odnosno, hoće li klub s njim potpisati novi ugovor nakon što je onaj stari raskinut.

– Meni su iz uprave kazali da je Bašo naš član i ove godine i toga se držim – kazao je Anzulović, u čijem stručnom stožeru su i dalje pomoćnici Petar Maleš i Miro Jurić, kondicijski trener Krešo Baljkas te fizioterapeut Slaven Periša.

saric spanja

Bruno Španja (s novim imidžem) također će najvjerojatnije zaigrati u starom društvu, nakon što je prošlu sezonu odradio u jednom njemačkom niželigašu.

Novih imena će biti. Mora ih biti, jer trenutni roster je tanak.

–  Nadam se da ćemo se kompletirati u što kraćem roku, da ćemo imati potreban fond igrača na treningu. Spreman sam raditi s kim god, s bilo kakvom ekipom, imam želju, energiju, motiv – kazao je trener, ponovno istaknuvši koje će pozicije trebati popuniti.

– Trenutno smo najtanji na centarskim pozicijama, ali fali nam još koji igrač za kompletan roster. –

gkk paic

Što se tiče pripremnih utakmica, za sada je u planu nastup na turniru u Veneciji (8. i 9. rujna), na kojem će još nastupiti Zadar, Kopar i i Venecija.

– Imamo već dogovorene i utakmice s lokalnim prvoligašima (prva je na rasporedu 1.9 protiv Alakara, op.a.) tako da ćemo, vjerujem, imati dovoljan broj utakmica tijekom pripremnog razdoblja- zaključio je Anzulović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.