Na Šubićevac stigla ponuda španjolskog prvoligaša za Marka Bulata

Završetkom sezone zamro je travnjak na Šubićevcu, ali je zato i dalje vrlo živo u uredima. Pa je tako u onaj predsjednika Nadzornog odbora Josipa Bulata stigla ponuda za Marka Bulata, talentiranog veznjaka narančastih, mladog reprezentativca i sina gore spomenutog.

– Danas mi je na mail stigla pismena ponuda za Marka od jednog španjolskog prvoligaša, ali ona nas ne zadovoljava tako da ćemo je morati odbiti. Mi za njega želimo više novaca nego što nude – izvijestio nas je Bulat stariji.

Kao prvi čovjek kluba i kao otac mladog igrača Joso Bulat je ‘na vagi’.

– Iskreno, da dođe ponuda koja bi nas financijski zadovoljila pustili bismo ga, jer želja mi nam je da klub zaradi. Međutim, što se tiče njegovog razvoja bilo bi bolje da još koju sezonu ostane u Šibeniku, što savjetujemo i ostalim našim mladim igračima, da se, dakle, razvijaju kroz prvu momčad kluba. On je dijete od 16 godina i mislim da još nije spreman za prvu ligu – ističe Joso Bulat, dodajući kako su još prije imali upita za Marka od Red Bull Salzburga, a nakon reprezentativnih nastupa i od još jednog kluba.

– Marko Bulat je za sada jedini igrač od aktualne momčadi za koji smo dobili ponudu – kazao je predsjednik Nadzornog odbora Šibenika. Što je još kazao o budućnosti kluba, ciljevima za sljedeću sezonu, Borimiru Perkoviću, Stipici Protegi, financijama kluba, pročitajte u posebnom članku.

(foto: HNK Šibenik/Milan Balaban)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.