Najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj igrat će se na tri lokacije u našoj županiji

Najveći malonogometni turnir, ‘Coca-Cola Cup’, i ove će se godine igrati i u našoj, Šibensko-kninskoj županiji. Riječ je o turniru koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih, i koji, kako ističu organizatori, osim sportskog i natjecateljskog dijela platforma je kroz koju djeca svoje vrijeme iskoriste za druženje, razvijaju temeljne životne vrijednosti i osvještavamo ih o važnost suživota s prirodom.

coca cola cup 3

Prošlogodišnje izdanje bilo je rekordno, na malonogometnim terenima diljem Hrvatske nastupilo je više od 30 tisuća igrača, a ove godine moglo bi ih biti i više s obzirom da će se turniri ove godine održati u čak 80 gradova. U našoj županiji turniri će se održati u Šibeniku, Kninu i SC-u Marin Kapela. Kvalifikacijski turniri razigravat će u ožujku, travnju i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.

coca cola cup 2

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na http://prijava.igremladih.org ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijavit i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za dvije dobne kategorije; U-15 (2003. godište i mlađi) i U-18 (2000. godište i mlađi). Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s deset igrača i voditeljem (odrasla osoba). Detaljan raspored natjecanja i kontakt osobu za svaku županiju i grad možete pronaći na http://www.igremladih.org/bs/coca-cola-cup-2017.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.