Nakon dogovora s policijom HNK Mihovil kreće u izgradnju novih svlačionica, stigla donacija od Hrvoja Spahije

Nakon što je u rujnu prošle godine postao predsjednik HNK Mihovila, Ante Vrcić je kao jedan od prioriteta istaknuo uređenje derutne infrastrukture, točnije obnovu svlačionica na igralištu u Mandalini. U tom projektu ključna je suradnja s Policijskom upravom šibensko – kninskom, a da su im ‘plavci’ spremni pružiti ruku potvrđuje i to što je s njima postignut dogovor o korištenju novih ‘kvadrata’.

‘Na današnjem sastanku s načelnikom Ivicom Kostanićem dogovorena je suradnja oko korištenja novih prostora i svih resursa te proces renoviranja i izgradnje svlačionica može početi! Na obostrano zadovoljstvo istaknuta je važnost Mihovila kao kluba za razvoj djece.
Ovim putem zahvaljujemo gospodinu Ivici Kostaniću što je pokazao razumijevanje za naš klub te mu omogućio da nastavi svoj put! MIHOVILE POLETI!’, stoji u objavi na facebook stranici kluba iz Mandaline, kojem je podrška, i to konkretna, stigla i iz Rumunjske.

spahija

‘Hvale vrijedna donacija stigla je od Hrvoja Spahije, nekadašnjeg kapetana HNK Šibenika i sadašnjeg prvotimca rumunjskog FC Voluntarija. Donacija je na zahtjev igrača tajna. Ovim putem se želimo zahvaliti svim sponzorima, prijateljima i onima koji pomažu klub na sve načine!’, poručili su iz Mihovila.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.