Nakon drugog turnira 1.HMNL za žene Mirlović Zagora bogatija je za tri boda

U Popovači je za vikend odigran drugi turnir 1.Hrvatske malonogometne lige za žene. Na njemu je ŽMNK Mirlović Zagora odigrala čak četiri utakmice u kojima je upisala jednu pobjedu i tri poraza. Svladala je ekipu Omble sa 4:0, dok su bolje od njih bile Super Chicks iz Zadra (2:4), MC Plus (1:2) i Alumnus SC Flegar (1:4). Nakon dva odigrana turnira Mirlovćanke drže peto mjesto sa šest osvojenih bodova u šest utakmica, dok se na vrhu nalazi MC Plus sa 16 bodova iz šest utakmica.

Nakon turnira u Sesvetama i Popovači slijedi stanka do kraja siječnja, kada će se odigrati treći turnir, čiji domaćin još nije poznat. Navodno su u igri Mirlović Zagora, Siscia i Ombla, a sve će biti poznato nakon provedenog natječaja.

Podsjetimo, ovo je najvjerojatnije posljednja sezona da se igra ovakav sustav 1.HMNL za žene, dakle četiri turnira, plus završni Final Four. Naime, kako je za Šibenski portal nedavno najavio Ivica Nakić, prvi čovjek ŽMNK-a Mirlović Zagora i novi predsjednik plenuma klubova 1.HMNL, od sljedeće sezone najvjerojatnije će se igrati klasična liga.

Rezultati turnira u Popovači i trenutna ljestvica:

Rezultati

Mirlović Zagora – Super Chicks 2:4
Meteora Futsal – MC Plus 0:0
Super Chicks – Alumnus SC Flegar 2:4
Ombla – Mirlović Zagora 0:4
Alumnus SC Flegar – Ombla 7:1
Meteora Futsal – Siscia 17:0

MC Plus – Mirlović Zagora 2:1
Siscia – MC Plus 0:22
Super Chicks – Meteora Futsal 1:3
Mirlović Zagora – Alumnus SC Flegar 1:4

Ljestvica:

MC Plus 16 (6)
Alumnus SC Flegar 15 (6)
Meteora Futsal 13 (6)
Super Chicks 9 (6)
Mirlović Zagora 6 (6)
Ombla 3 (6)
Siscia 0 (6)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.