Nakon kadetkinja i mlađe kadetkinje ŽKK Vodice traže prolaz na final four PH

Nakon što su kadetkinje ŽKK Vodice izborile nastup na final four Prvenstva Hrvatske, isto će ovog vikenda pokušati napraviti i njihove mlađe kolegice. Naime, mlađe kadetkinje od petka do nedjelje nastupaju u Zagrebu na poluzavršnom turniru, gdje se vizu za završni turnir tražiti četiri ekipe iz skupine A. Suparnice Vodičanki, koje su osvojile prvo mjesto u regiji Jug, bit će njihove vršnjakinje iz DHP Drnje (prve u regiji Sjever), zatim Medveščak (druge u regiji Centar), te Jabuka iz Zaprešića (treće u regiji Centar). Na prijavljenom popisu ŽKK Vodice nalazi se petnaest igračica, od kojih će trener Ante Roca izabrati dvanaest za nastup u Zagrebu: Martina Skorić, Dorotea Špadina, Martina Jurić, Petra Bašić, Andrea Ivešić, Bruna Obratov, Josipa Ivas, Zrinka Ivas, Iva Bošnjak, Lorena Mihić, Marija Skočić, Dora Filipi, Ljubica Jozić, Matea Mijat i Katarina Jurić.

Kažimo kako u drugoj skupini igraju Croatija 2006. iz Zagreba, Zadar, Brod na Savi iz slavonskog Broda, te Rockwool Pula.

Na final four idu dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.