Nakon ove fotke američki mediji raspisali su se kako bi Šarić mogao biti poslan u novi klub

Predstavljanje Argentinca Patricia Garina kao novog igrača Orlando Magica diglo je puno prašine u – Philadelphiji. Naime,  nakon potpisivanja ugovora s klubom s Floride njegov se agent pohvalio fotografijom, a koja je nehotice otkrila planove Orlanda. Garino je pozirao ispred ploče s popisom igrača koje Orlando želi dovesti ovog ljeta, a na njoj je i ime Darija Šarića. Nakon što su se mediji raspisali o tom gafu, fotografija je izbrisana s profila Garinovog agenta, ali šteta je već bila učinjena.

dario ploca

S obzirom da na ploči uz Šarićevo ime piše ‘for A.G., odnosno ‘za A.G’, američki mediji skontali su da Orlando pokušava dovesti Šarića u zamjenu za Aarona Gordona. Sixersi su vrlo brzo preko svojih ‘glasnika’ poslali poruku da nisu raspravljali o mogućnosti slanja u Orlando. Što zvuči dosta uvjerljivo s obzirom da upravo Šišija vide kao jedan od temelja na kojem grade novu momčad.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.