Nakon ‘posudbe’ u mladu vrstu Dalić ponovno pod svoje uzima ‘biličko vatreno srce’

Hrvatska nogometna reprezentacija u studenom će odigrati posljednja dva dvoboja grupne faze Lige nacija, kada će se u ‘vatreno jato’ vratiti Duje Ćaleta-Car. Biličanin je, naime, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kojem se Hrvatska okitila naslovom viceprvaka, bio ustupljen U21 nacionalnoj vrsti. ‘Prekomanda’ je bila opravdana, mlada je reprezentacija, naime, ganjala Europsko prvenstvo i na koncu ga uhvatila, uz velik doprinos Ćalete-Cara.

duje caleta 2

Sada će, gotovo je sigurno, Zlatko Dalić biličkog stopera ponovno uzeti pod svoje za ključne dvoboje sa Španjolskom na Maksimiru (15.11) te s Engleskom na Wembleyju (18.11). Put seniorske vrste mogli bi još neki članovi sjajne generacije koja je izborila Euro, prije svega Nikola Vlašić, ali i Josip Brekalo i Borna Sosa. Stiže dakle, nova generacija Vatrenih, a Duje trebao bi biti jedan od njezinih nositelja.

(foto: ŠP/HNS)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.