Nakon SOŠK-a i DOŠK pred istupanjem iz Županijske nogometne lige?

Županijska nogometna liga uskoro bi mogla ostati bez još jednog kluba. Nakon što je prije nekoliko tjedana od daljnjeg natjecanja odustao skradinski SOŠK, ‘visi’ i daljnji nastup drniškog DOŠK-a. Naime, Drnišani se u subotu na domaći ogled protiv lidera lige Vodica došli sa svega osam igrača i nisu htjeli započeti utakmicu, pa će se susret registrirati rezultatom 3:0 za goste. Osim toga, potvrdio nam je povjerenik ŽNL-a Hrvoje Kulušić, DOŠK-u će biti oduzet i jedan bod. Podsjetimo, par tjedana prije Drnišani su odigrali tek jednu poluvrijeme protiv Rudara u Siveriću, da bi nakon toga, zbog nevaljanih knjižica, ostali u svlačionici. Jasno i taj je susret registriran sa 3:0 za Rudar te je DOŠK-u oduzet jedan bod. I što sad? Hoće li klub iz Drniša uopće nastaviti natjecanje?

– U četvrtak će se u DOŠK-u održati sastanak uprave i igrača i nakon toga ćemo sve znati, ostaju li u ligi i istupaju iz nje – kaže Kulušić.

Pravila su jasna. Čak ako se Drnišani i odluče dalje natjecati, ako do kraja prvenstva iz neopravdanih razloga ne odigraju samo još jednu utakmicu, bit će automatski izbačeni iz lige.

Podsjetimo, još prije seniorsku ekipu ukinula je Dinara. Knin, Skradin, Drniš…tko je sljedeći?

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.