Nakon Ukrajine, Antonio Jakoliš nije se usrećio ni na Poljudu

Nakon neuspjele epizode u ukrajinskom Kryvbasu, Antonio Jakoliš nije se usrećio ni na Poljudu. Naime, Hajduk je raskinuo ugovor s nekadašnjim igračem Šibenika, koji je na Poljud stigao na proljeće, ali nije se baš naigrao. Minutažu je kod Miše Krstičevića dobivao na kapaljku, a stvari se po Jakoliša nisu promijenile nabolje ni nakon što je ‘Bile’ preuzeo Igor Tudor.

Podsjetimo, nakon što je dobio arbitražu protiv kluba sa Šubićevca, mladi napadač angažman je pronašao u ukrajinskom prvoligašu Kryvbasu. Međutim, nije se najbolje snašao, uglavnom je grijao klupu, pa je počeo razmišljati o novom klubu. Neko vrijeme kao njegov najizgledniji novi klub spominjala se Rijeka, međutim, Jakoliš je ipak završio na Poljudu. Gdje će igrati sljedeće sezone nije poznato, ali činjenica je da se karijera jednog od najtalentiranijih šibenskih nogometaša u posljednjih nekoliko godina ne razvija prema očekivanjima. Možda će bolje sreće biti njegov mlađi brat, 17-godišnji Marin, član Šibenika, za kojeg mnogi kažu kako je veći talent od Antonija u njegovim godinama

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.