Oživio Baldekin

Narančasta mladost krenula s pripremama, ostali se priključuju u ponedjeljak



Foto: GKK Šibenik

Baldekinom opet odjekuje škripa tenisica. Naime, prvi ‘kontingent’ narančastih, onaj mlađi dio, krenuo je s pripremama za novu sezonu, dok je onaj pravi, službeni početak priprema zakazan za 12. kolovoza. Miru Juriću i njegovim pomoćnicima Dženanu Rahimiću i Petru Malešu prvom su se treningu odazvali Šarić, Nakić, Živković, Vrančić i Antić. Zbog laganih ozljeda nedostaju Paić i Vlaić, te Gulin, koji se upravo vratio s Europskog prvenstva pa je dobio koji dan odmora, a isto vrijedi i za skupina kadeta koja je u reprezentativnim selekcijama.

– Krenuli smo danas sa treninzima, s ovim mlađim igračima, znači nismo još uvijek kompletni. Paić nam je ‘van stroja’ zbog ozljede leđa, Vlaić zbog bolesti, ali do 12. kolovoza, do početka priprema, mislim da ćemo svi biti na okupu. Što se tiče samih treninga čisti je uvod da dođemo na početak spremni jer su pripreme kao i svake teške, ali ja se nadam da ćemo proći sve bez ozljeda – kazao je trener Narančastih Miro Jurić za službenu klupsku stranicu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.