Narančasti doveli prvo od dva planirana visoka pojačanja

Nekoliko dana nakon što je kao novi igrač narančastih predstavljen Martin Junaković, iz GKK Šibenika stiže vijest o novom pojačanju za predstojeću sezonu. Riječ je o Tonku Vuki (24), 203 centimetara visokom krilnom centru, a njegovim dolaskom ispunjena je polovica plana o dovođenju dva visoka igrača. Bivši igrač Alkara Vuko navodno je imao ponude nekih domaćih i inozemnih klubova, ali se odlučio za Baldekin.

– Nakon završetka juniorskog staža otisnuo se put SAD-a. U prve dvije američke godine nastupa za Weatherford College. Zapažene igre odvode ga u NCAA momčad Pacific Tigers. Završetkom studija na University of the Pacific i diplomom sa sport managmenta, vraća se u Europu. Prvi klub u profesionalnoj karijeri je Alkar, gdje je u prošloj sezoni uz Grafa, bio najbolji igrač sinjske momčadi – riječi su kojima je novi igrač narančastih predstavljen na službenoj stranici GKK Šibenika. Predstavljanje Vuke uživo predviđeno je, pak, prvog dana priprema.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.