NAVIJAČI CIBONE: Nije nam žao što smo izgubili baš od Šibenika, taj klub nam je toliko dao

Uoči sinoćnje utakmice Cibonini igrači i stručni stožer fotografirali su se  kraj Draženovog spomenika na Baldekinu 

Sinoćnja pobjeda košarkaša Šibenika nad Cibonom koja je ”zapalila’ grad i dalje je glavna tema u košarkaškim krugovima. Navijači Šibenika presretni su zbog ‘skidanja’ ABA ligaša, a dojmovi se i dalje prepričavaju, kako po kafićima i na ulici, tako i po društvenim mrežama. Ono što nam je ‘upalo u oko’ jesu reakcije navijača Cibone na facebook stranici zagrebačkog kluba. Naime, većina žali zbog poraza, ali uz dodatak da im je drago što je Cibonin niz prekinut baš na Baldekinu.

– Neka, nema veze. Drago mi je što se Šibenik i Baldekin (polako ali sigurno) vraćaju na bitno mjesto u hrvatskoj košarci – komentirao je jedan od njih.

– Nije mi uopće žao, Ciboni ionako ta utakmica nije bila presudna, samo neka do kraja prvenstva Šibenik bude što više na tablici – nadovezao se drugi navijač Cibosa, a u sličnom tonu je i komentar još jednog njihovog navijača:

– Ako smo već morali izgubiti od Šibenke mi poraz najlakše pada. Taj klub i grad toliko su dali Ciboni da smo zauvijek povezani – poentirao je navedeni.

Između ostalog, Šibenik je Ciboni dao i najvećeg među najvećima, Dražena Petrovića. Stoga su dolazak u Šibenik Cibonini igrači i stručni stožer iskoristili za fotografiranje kraj Draženovog spomenika na Baldekinu.

(foto: facebook)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.