Navijači stali uz ‘Lava’: ‘Podrška kapetanu devastiranog kluba!’

Ionako sumorno ozračje na Šubićevcu izazvano lošim rezultatima ove sezone, koji su, pak, posljedica očajno odrađenog prijelaznog roka, još se više ‘naoblačilo’ ovih dana. Naime, narančasta momčad je, čini se, ostala bez kapetana. Da je blizu toga da ‘digne ruke’ od svega Hrvoje Slavica jučer je izjavio za Šibenski portal, komentirajući događanja oko njegovog ‘dvominutnog’ kašnjenja na ‘predtrening’, zbog čega mu je vrhuška kluba odlučila skinuti deset posto plaće, a on se u znak protesta od tada više ne pojavljuje u klubu.

lavic-3

Javnost, odnosno navijači narančastih, očekivano su se svrstali na stranu ‘Lava’. Podrška mu stiže sa svih strana, što je vidljivo i na facebook stranicama na kojima se okupljaju navijači i  simpatizeri ne samo nogometnog, već i onog košarkaškog kluba Šibenik.

lavic

‘Podrška kapetanu devastiranog kluba!’, poručili su na jednoj od njih, a u sličnom tonu su i komentari ispod navedenih objava.

lavic-2

Na svojoj službenoj stranici oglasili su se i Funcuti.

‘Povodom događanja na Šubićevcu, UN Funcuti Šibenik zahtjeva od uprave kluba da se kapetan Hrvoje Slavica odmah i bez bilo kakvih uvjeta vrati u ekipu. Lav je u klubu 25 godina i ima preko 200 nastupa za Šibenik, nikad nije išao u bojkot kluba, čak ni onda kada su svi išli, nikad nije moga protiv ljubavi prema Šibeniku i to je dokazivao svojim borbama na terenu i izvan njega. S nama je dijelio tribinu puno puta i s nama stao uz svaku borbu protiv nepravde u klubu, čovjek kojem je ljubav prema klubu i navijačima uvijek bila važnija od novca mora biti u ekipi. Zato zahtjevamo od kluba da se Hrvoje Slavica bez glupih i nerazumnih kazni momentalno vrati u sastav!!
PODRŠKA ZA LAVA!’, poručili su Funcuti.

sf-lav

Sve, dakle, vodi tome da će šibenski drugoligaš izgubiti i ono malo publike koja dolazi na Šubićevac.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.