Navijački klub i dalje na vrhu 1.ŽMNL, golovi u četvrtom kolu padali i sa zvukom sirene

U nedjelju je kompletirano četvrto kolo 1. Županijske malonogometne lige. Na vrhu ljestvice promjena nema. MNK Šibenik 1983 i dalje je prvi. Klub kojeg su osnovali Funcuti nova tri boda upisao je uvjerljivom, 6:1 pobjedom nad Mirlović Zagorom. U drugom subotnjem dvoboju CB Kula je odigrala 1:1 protiv Rupa. Neodulučeno je bilo i u susretu Jezera 2 i Crnica 2. Završilo je 2:2. Nedjeljni program otvoren je uzbudljivim dvobojem Šibenik – Banzogo. Bila je to utakmica puna preokreta, a Banzogo je izjednačujući gol zabio praktički sa zvukom sirene. Četvro kolo zaključili su Dubravice i Šubićevac 08, a slavile su Dubravice sa 3:1.

Stanje na ljestvici je sljedeće. MNK Šibenik 1983 je prvi se deset bodova, Dubravice su druge s bodom manje (i utakmicom manje), CB Kula je treća sa sedam, Šibenik, Primošten, Crnica 2 (utakmica manje) i Jezera 2 (utakmica manje) skupili su pet bodova, Rupe se na osmom mjestu sa tri boda, slijedi Banzogo s dva osvojena boda, Šubićevac 08 je predzadnji s jednim bodom (utakmica manje), a na začelju se, bez bodova, nalazi Mirlović Zagora (utakmica manje).

(foto: MNK Crnica)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.