Nesposobni birokrati Kninjanki Mateji Jelić uskratili nastup na Svjetskom kupu

Nastup na Svjetskom kupu u Meksiku trebao je, nakon osvajanja svjetskog juniorskog naslova, biti vrhunac u dosadašnjoj karijeri Kninjanke Mateje Jelić. Međutim, članici Taekwondo kluba DIV Knin i njezinim kolegicama iz reprezentacije, među kojima su i sestre Zaninović, uskraćeno je pravo nastupa na ovom elitnom natjecanju. Uskratili su im ga Hrvatski olimpijski odbor i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta koji se ovih dana prepucavaju tko je kriv što nema novaca za poslati djevojke u Meksiko. Taj isti HOO, primjerice, ima sredstava za financiranje propale Sportske televizije na kojoj se uglavnom vrte kasačke utrke, to isto Ministarstvo ima novaca za razne domjenke i ostale reprezentativne troškove, ali, eto, za poslati djevojke u Meksiko, gdje su trebale skupljati bodove za Olimpijske igre u Rio de Janeiru, novaca se nema.

Badava curama pusta odricanja, litre prolivenog znoja i modrica po cijelom tijelu kad glavnu riječ vode nesposobni birokrati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.