‘Nije zbog zastave’: Fabijan Žurić o pravom razlogu prekida prijateljstva između Dražena i Divca

Brojni su tekstovi objavljeni povodom 52. rođendana Dražena Petrovića, koji je u Hrvatskoj obilježen u subotu, 22. listopada. Slobodna Dalmacija tim je povodom donijela intervju s Draženovim bliskom prijateljima, Dubravkom i Fabijanom Žurićem. Potonji je, između ostalog, u njemu progovorio i o, kako je kazao, pravom razlogu prekida prijateljstva između Dražena i Vlade Divca. Otkrio je da ono nije puklo zato što je srpski košarkaš na Svjetskom prvenstvu u Argentini gazio hrvatsku zastavu.

– To je priča za novine, a sad ću vam ispričati pravu istinu: na utakmici je došlo do naguravanja, Dražen je pao na parket, a Divac ga je nagazio patikom, Dražen ga je junački opsovao i od tada se prekinulo njihovo ‘veliko’ prijateljstvo. Dakle, niti je to bilo veliko prijateljstvo, niti je zastava bila problem, to nas boli jer se Divac stalno spominje kao veliki Draženov prijatelj, a to nije istina – kazao je Fabo Žurić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.