Nik Slavica napokon pronašao klub

Jedan pod najtalentiranijih hrvatskih košarkaša, 21-godišnji Šibenčanin Nik Slavica, završio je potragu za novim klubom, nakon što je prije pola godine napustio Cibonu. Skrasio su u susjedstvu, kod aktualnog prvaka Cedevite, s kojim je potpisao višegodišnji ugovor. Slavica je redovito bio član mlađih reprezentacija Hrvatske, pa tako i one koja je 2015. na U19 Svjetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju, dok je 2014. na U18 Europskom prvenstvu s Hrvatskom bio brončani. Ovog ljeta bila je aktualna priča o njegovom odlasku na NBA draft, čak je bio u trening kampovima nekoliko tamošnjih klubova, ali je na kraju odlučio povući prijavu. Nedavno je bio i u kampu aktualnog europskog prvaka Fenerbahcea. Društvo iz njegovog novog kluba nije mu nepoznato s obzirom da je još prije toga s Cedevitom bio na priprema na Rogli.

nik slavica

 – Došlo je vrijeme da se pridružim najboljem hrvatskom klubu i nadam se da ću dobiti priliku da dam sve od sebe na treninzima i na utakmicama. Spreman sam. Samo čekam da dobijem povjerenje trenera, da dobijem minute i da se pokažem u košarkaškom svijetu da vidimo što mogu – kazao je 205 centimetara visoki Šibenčanin.

(foto: arhiva ŠP/KK Cedevita)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.