Šibenčanin ima novi klub

Nik Slavica postao član jedne od najlošijih ekipa Premijer ligeFoto: Milan Balaban

Još tamo od kraja prošle godine imali smo informaciju kako Nik Slavica neće ponovno navući narančasti šibenski dres, iako je mjesecima trenirao s momčadi Edija Dželalije. Dapače, šuškalo se kako će 23-godišnji košarkaš karijeru nastaviti u Škrljevu. Pokazalo se to točnim. Naime, klub s Kvarnera izvijestio je kako je Slavica njihov novi član. S njim u ekipi, te s Amerikancem Markom Jamesom Dorrisom, koji je također doveden u ovom bonus prijelaznom roku, Škrljevo je znatno pojačalo svoje redove. Dobra je stvar za Šibenku da je svoja dva susreta s njima već odigrala, i u oba pobijedila.

Podsjećamo, Nik je kao vrlo mlad otišao u Cibonu, odakle je prešao u Cedevitu. U siječnju 2019. Slavica je konačno pristupio Šibeniku, ali nije se dugo zadržao na Baldekinu. Činilo se kako će ove sezone Šibenčanin zaigrati u inozemstvu, u Interu iz Bratislave, ali u slovačkom klubu zadržao se samo jedan dan. Od tada je bio bez kluba. Sve do potpisa za Škrljevo.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.