Nika Dodik, Ana Marija Mikulić i Lorena Djak zlatne u Zadru, ‘Divovci’ uzeli i četiri bronce

Najmlađi članovi Taekwondo kluba DIV Knin u subotu su nastupili na međunarodnom natjecanju Zadar Open 2018. i ostvarili odlične rezultate. Njih devet osvojilo je sedam odličja, od toga tri zlatna. Na najviše postolje popeli su s Nika Dodik, Ana Marija Mikulić i Lorena Djak, dok su se broncama okitili Petra Lea Jelić, Ana Popović, Nika Dumančić i Lana Dumančić. Bez medalja su ovaj put ostali Mate Teskera i Lana Sigut.

tkd knin 2

 – Naši najmlađi ‘Divovci’ na ovom su natjecanju pokazali da se ne moramo bojati za budućnost jer nam dolazi nova generacija klinaca za koje će se tek čuti. Turnirom u Zadru zatvorili smo prvi dio sezone na najmlađe, a sljedeći vikend nas u Omišu čeka juniorsko i kadetsko prvenstvo i time zaključiti prvi dio naporne sezone u kojoj smo sudjelovali na 16 različitih natjecanja u Hrvatskoj, ali i u šest različitih država – izvijestili su nas iz trofejnog kninskog kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.