Nives Radić prvakinja, Karmela Makelja viceprvakinja Hrvatske u full contactu

Nives Radić još je jednom potvrdila kako joj nema ravnih u ženskom borilačkom sportu. Članica KBK-a Dalmatino je, naime, proteklog vikenda osvojila drugi naslov seniorske državne prvakinje u ovoj godini, nakon što joj je prije mjesec i pol dana to pošlo za rukom u low kicku, u nedjelju je to učinila i u disciplini full contact, na Prvenstvu Hrvatske koje je održano u splitskoj areni. Zanimljivo da je Nives morala doslovno tražiti tko će se boriti protiv nje. Naime, kako u njezinoj kategoriji, do 70 kilograma, nije bilo nikog tko bi joj izišao na megdan, prebacila se u onu apsolutnu (preko 70 kilograma) u kojoj su se prijavile dvije Splićanke. Međutim, obje su joj predale mečeve pa je Nives zlato uzela bez da se oznojila.

‘Dalmatino’ nije ostao praznih ruku ni u juniorskoj konkurenciji. Karmela Makelja okitila se, naime, srebrnom medaljom u kategoriji do 60 kilograma, i to nakon što je u polufinalu tehničkim nokautom svladala Anamariju Čvrk iz Kutine. U finalu je, pak, izgubila od Diane Frank iz Zmaja iz Bedekovčine.

Na prvenstvu je inače nastupilo 125 natjecatelja iz 33 kluba iz Hrvatske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.