Nova velika medalja za Josipa Teskeru: Na svom prvom seniorskom prvenstvu uzeo broncu

Član Taekwondo kluba DIV Knin Josip Teskera osvojio je još jednu veliku medalju. Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore (U21) održanom u mjestu Čavle kraj Rijeke okitio se broncom i tako još jednom potvrdio svoj golemi talent.  Josip je u prvom kolu savladao Matiju Vrbetića iz Osvita sa rezultatom 14:13, da bi u polufinalu izgubio od seniorskog reprezentativca i kasnijeg osvajača zlata Luke Turkalja iz Metalca s tijesnih 1:2.

josip teskera 4

josip teskera 2

Time se mladi Kninjanin morao zadovoljiti sa brončanim odličjem.
– Ne tražimo alibi, ali Josip je ovaj put imao ‘mali’ hendikep obzirom da se borio bez glavnog trenera Dragana Pinjuh koji se s drugom ekipom nalazi u Bugarskoj na ‘1ST WORLD TAEKWONDO EUROPE OPEN MULTI EUROPEAN GAMES G1 tournament’, na kojem pokušava izboriti dodatne dvije karte za odlazak na Europsko kadetsko prvenstvo 2018. – poručili su iz kninskog kluba, ne krijući zadovoljstvo što je Teskera u svom prvom seniorskom nastupu osvojio odličje na državnom prvenstvu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.