Novi povratak Ljube Šamadana

Nema dugo da smo pisali kako se Ljubo Šamadan vratio kući, u KK Ribolu Kaštela, klub u kojem je započeo svoju profesionalnu karijeru. Bilo je to sredinom prosinca i činilo se tada kako će 35-godišnji krilni centar završiti karijeru u trenutno posljednjeplasiranom klubu Premijer lige.

  – Drago mi je da sam se vratio u svoj grad i klub u kojem sam potekao. Sada sam napokon okružen svojom obitelji i prijateljima, a radost će mi biti potpuna ako uspijem pomoći matičnom klubu u nastavku sezone – kazao je tada Ljubo.

Međutim, niti mjesec dana kasnije Šamadan ima novi klub. Zapravo novi-stari klub. Ljubo se, naime, vratio u HKK Zrinjski iz Mostara, u kojem je, prije lanjskog odlaska u Bashkimi iz Prizrena u kojem je upisao tek šest nastupa, odigrao nekoliko sezona, i to vrlo zapaženo.

ljubo

– Drago mi je da se vraćam u Zrinjski, tu sam proveo lijepe dvije godine, stekao velika prijateljstva i upoznao divne ljude. Veselim se ponovnom susretu sa njima – kazao je Ljubo nakon što je pristupio hercegovačkom ABA 2 ligašu.

Podsjećamo, Šamadan je neke od najljepših trenutaka svoje karijere proveo u GKK Šibeniku, čije je boje nosio od 2013. do 2015. godine., pa se uoči ove sezone spominjala mogućnost njegovog povratka iz Zrinjskog na Baldekin. Međutim, na koncu se, preko Bashkimija i Kaštela, vratio u – Zrinjski.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.