Od šest medalja za PK Šibenik, Toni Slavica doplivao do četiri na Međunarodnom mitingu ‘Sv. Krševan’

Proteklog vikenda održan je deveti po redu Međunarodni plivački miting ‘Sv. Krševan 2017.’  koji je ove godine okupio rekordan broj plivača iz Hrvatske i Slovenije. Nastupilo je 540 plivača koji su skupljali bodove za ukupan plasman u ovogodišnjoj seriji natjecanja miniGrand Prix.

Plivački klub ‘Šibenik’nastupio je sa sedam plivačica i osam plivača. U tri kategorije osvojili su ukupno šest medalja, od čega tri zlatne, dvije srebrene i jednu brončanu.

U konkurenciji kadeta najviše su se istaknuli Toni Slavica i Anamarija Vukičević. Toni Slavica je s osobnim rekordima doplivao do 4 medalje. Najbrži među konkurencijom je bio u disciplini 100 leptir, dok je u disciplinama 200 i 400 mješovito bio drugi. Brončanu medalju Toni je osvojio u disciplini 200 leptir. Dva četvrta mjesta zauzela je Anamarija Vukičević u disciplinama 100 i 200 prsno. U mlađim kategorijama dvije zlatne medalje je osvojio Šimun Srzić na 100 i 200 leptir. Ekipa mlađih kadeta popravila je svoje osobne rekorde ali u jakoj konkurenciji nisu došli do medalja.

U ukupnom poretku Toni Slavica je zauzeo odlično treće mjesto te osvojio novih 16 bodova u miniGrand Prix seriji natjecanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.