Odbojkaši zaključili crni vikend šibenskog sporta porazom u Nedelišću

Crni vikend šibenskog sporta večeras su u Nedelišću zaključili odbojkaši Šibenika 91. Naime, nakon košarkaša, košarkašica, nogometaša i vaterpolista, poraz su na otvaranju Superlige, kako se po novom zove elitni nacionalni rang, upisali i igrači trenera Paskvala Skelina. Bolji od njih bio je OKM Centrometal koji je slavio s čistih 3:0. U prvom setu Šibenčani su uhvatili 16, u drugom 17, a u trećem 20 poena.  Poraz ne treba čuditi ako se zna da su u odnosu na prošlu sezonu ostali bez osam, devet igrača, te da su na sjever Hrvatske otputovali bez srednjaka Mišure i bez Jere Čogelje. Kako nam je uoči puta u Nedelišće kazao Skelin, već sam podatak da im je ovo 18. sezona u prvoj ligi, vrijedno je divljenja.

U drugom kolu Superlige OK Šibenik ’91 na Baldekinu će ugostiti osječku Mursu koja je na otvaranju prvenstva na svom terenu s 3:1 svladala Sisak.

(foto: facebook OK Šibenik 91)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.