Održan sastanak s Funcutima: Najvjerniji navijači ‘Građana’ kupili godišnje karte i obećali ‘paklenu’ atmosferu bez pirotehnike

Predstojeća sezona na Baldekinu bit će ponovno u znaku jedinstva parketa i tribine. Svjedoči tome i večerašnji sastanak predstavnika Funcuta i GKK Šibenika. S jedne strane istaknuti predstavnic šibenske navijačke udruge, s druge predsjednik kluba Ante Grbac, trener Vladimir Anzulović, tajnik Grandeš, te igrači Blaće, Bašić, Petani i Ivanov.

Ono što svakako valja izdvojiti i pohvaliti jest da su Funcuti odlučili kupiti godišnje karte i tako osim grlima i dlanovima i financijski podržati klub. Najvjerniji šibenski navijači obećali su i da na utakmicama neće koristiti baklje i petarde, ali da će bez obzira na to atmosfera na Baldekinu bit paklena i da nikom neće biti lako igrati u šibenskom hramu košarke.

Također je dogovoreno i da je sljedeći korak otvaranje klupskog fan shopa, u kojem će se moći kupit dresovi, šalovi i ostali artikli s obilježjima kluba.

Sve u svemu, narančasta košarkaška groznica se zahuktava.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.