Održana Skupština jednog od šibenskih sportskih brendova: Dodijeljena priznanja najuspješnijim ‘Krkašima’ i ‘Krkašicama’

Velsački klub Krka, jedan od šibenskih sportskih brendova, održao je u četvrtak sjednicu redovne Skupštine kluba. Na sada već tradicionalnoj lokaciji u konferencijskoj dvorani Hotela Jadran okupili su se ‘Krkaši’ i ‘Krkašice’ svih genercija, a nakon radnog dijela druženje je nastavljeno na domjenku u taverni Kula.

vk krka 4

vk krka 5

Na sjednici je, među ostalim, jednoglasno prihvaćenmo Izviješće o financijskom poslovanju Kluba u prethodnoj godini, izglasan je Financijski plan i Plan i program rada za 2019. godinu,  Prihvaćeno je i Izviješće glavnog trenera Kluba Milana Radečića o sportskim rezultatima ostvarenim u godini na izmaku.

vk krka 6

vk krka 8

Okupljeni su se preko video snimaka mogli prisjetiti i utrka Jerka Radovčića i Kristijana Papka u nacionalnom četvercu ‘sa’, te Nina Perišića u četvercu ‘bez’ s juniroskog Svjetskog prvenstva održanog u kolovozu u češkim Račicama.

vk krka 1

vk krka 3

Po običaju, na kraju sjednice podijeljena su i priznanja (izrađena od strane donatora Zlatarnice Simon Čivljak) kao i pehari Veslačkog saveza Dalmacije.

vk krka 9

vk krka 7

Priznanje za osvajanje naslova pobjednika Hrvatskog veslačkog kupa dobili su članovi posade juniorskog četverca ‘bez’ juniora Kristijan Papak, Nino Perišić, Lovre Klarin i Jerko Radovčić, te članovi mlađe juniroskog četverca ‘bez’ Bruno Petković, Mario Budimir, Mate Papak i Filip Gligić.

vk krka 2

vk krka 10

Pehare Veslačkog saveza Dalmacije za osvojene medalje na Hrvatskom veslačkom prvenstvu zaslužili su, pak, Matej Krnić i Filip Matešić (2X KMA), Kristijan Papak i Jerko Radovčić (2-JMA), Kristijan Papak, Jerko Radovčić, Lovre Klarin i Josip Cigić (4XJMA), te Bruno Petković, Mario Budimir, Mate Papak, Filip Gligić i Sara Slugan (4+JMB).

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.