Ono kad izravnog konkurenta dobiješ sa 16 koševa razlike, a nisi zadovoljan

Čovjek bi očekivao da će trener momčadi koja izravnog konkurenta u borbi za play off dobije 16 poena razlike, pritom mu uvalivši stotku, sijati od sreće nakon utakmice. Ali, Miro Jurić bio je mrka lica nakon uvjerljive pobjede Šibenika nad Škrljevom.

– Momcima sam na poluvremenu u svlačionici rekao da su 19 minuta i 53 sekunde odigrali možda najbolje do sada. Bili smo dominantni, lopta je išla dobro i zato me toliko zasmetalo ono na kraju prvog dijela, jer nije isto kad uđeš u drugo poluvrijeme s 25 poena razlike ili ispod 20 poena. Izgubio sam malo živce jer smo im poklonili pet poena, a za svaki koš su se mučili. Da je netko prije utakmice ponudio ovakav ishod normalno da bih prihvatio. Netko će sada reći da sam lud, ali kako se odvijala utakmica nezadovoljan na kraju – zborio je trener narančastih nakon dvoboja.

Jasno, pohvalio je nakon toga momke, ali se s konstatacijom da mu momčad izleda sve bolje u završnici prvenstva samo donekle složio.

– Tako možda izgleda jer dobivamo utakmice, ali mi mo dobro igrali i u nekim utakmicama koje smo izgubili, međutim nitko o tome tada ne priča, priča se samo o porazu. Spremni smo, idemo korak po korak. Sad smo fokusirani za Zabok, nadam se da će tjedan biti dobar, da ćemo ostati zdravi i odigrati u Zaboku još jednu mušku utakmicu – zaključio je Jurić, koji je ipak sa smješkom napustio konferenciju za novinare.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.