Osnovan Klub daljinskog plivanja Mihovil

Klub daljinskog plivanja Mihovil novi je član županijske sportske obitelji. Osnovali su ga članovi Društva športske rekreacije Raslina, koji su se dokazali organiziranjem raslinskog plivačkog maratona, koji je nedavno doživio peto izdanje. Riječ je o prvom klub daljinskog plivanja u Šibensko – kninskoj županiji, i, kako nas je izvijestio njegov predsjednik Krešimir Lokas, trenutno broji desetak članova koji nastupaju na plivačkim maratonima diljem Hrvatske, a koji se boduju pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja.

raslina maraton2

– Za početak cilj nam aktualne i buduće plivače rekreativce okupiti pod kapu KDP-a Mihovil, a dugoročni cilj je dobiti termin na bazenu u Crnici, gdje bi se provodile redovite sportske pripreme i poduke i daljinskog plivanja. Također, cilj je i promicanje daljinskog plivanja u Šibeniku i županiji, kao i organizacija natjecanja u ovom sportu – kazao je Krešimir Lokas te pozvao sve zainteresirane koji bi se htjeli učlaniti u KDP Mihovil da se jave mail lokas.kresimir@gmail.com.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.