Otavičani zaustavljeni u finalu turnira u Gradcu

Igrači Malonogometnog kluba Otavice poraženi su u finalu turnira u Gradcu od Sokol Ružića rezultatom 4:3. Odigrali su sveukupno četiri utakmice i pobijedili tri puta, objavili su na svojim Facebook stranicama.

‘U sve četiri utakmice smo gubili, te okretali razultat, osim u finalu, u kojem smo na brzinu primili dva gola, i gubili 4:0 u prvom poluvremenu. Nakon toga ubacujemo u iz druge u petu brzinu, preuzimamo potpunu inicijativu, zabijamo tri gola potpuno vrativši se u utakmicu, ali taj četvrti gol nikako nije ušao zahvaljujući ponajviše protivničkom vrataru koji je ujedno dobio nagradu za najboljeg golmana turnira’, pišu Otavičani.

Ni na ovom turniru nisu uspjeli skinuti prokletstvo drugog mjesta, na kojem zadnjih godina imaju četiri druga mjesta, jedno prvo, te dva treća mjesta.

‘Ove, kao i prethodnih godina, za nas su nastupali ponajprije odlični momci i igrači, predvođeni našim domaćim kapetanom Božom Gabrićem, čovjekom koji je jedan od najtrofejnijih golmana u državi, osvajao je bezbroj turnira, veliki Torcida kup, državna prvenstva i kupove, a bio je i hrvatski reprezentativac’, istaknuli su Otavičani.

‘Upravo zahvaljujući njemu ove godine smo imali mega momčad i zato veliko hvala njemu, Bobi, Mirku ,Ići, Marinu, Luki, Mislavu, Fabi, Ivanu, Marijanu, navijačima, Torcidi Mertojak, koji su s autima u nemalom broju pristigli pogotovo na finale, hvala i našim domaćim pristašama Meštru, Zgembi, Kikašu, Joki, Frani, Jokiju, Mati, Liberu, Tomi, Tončiju, Anti, Ivi….., našim curama i ženama koji su s djecom dali podršku našima. Hvala Božinim roditeljima te Mizi koji su nam pripremili spizu i piće te smo u brojnom stanju uz pismu i golmanovu gitaru uživali do kasno u noć.’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.