OTVARANJE TURNIRA ‘ŠIBENSKI DVOKORAK’: Klape, grupa 022, projekcija filma o Draženu, vatromet…

Sutra će se, s početkom u 20 sati, na igralištu kod spomenika Draženu Petroviću, biti održano otvaranje basket turnira ‘Šibenski dvokorak’, a kojeg u spomen na košarkaškog Mozarta organiziraju Društvo sportske rekreacije ‘Sport za sve’ 08 Forca Šibenik i Caffe bar ‘Kućarin’. Dvosatni program uistinu je bogat. Sudjelovat će klape, mališani iz vrtića ‘Kućica’, Aljoša Vuković, grupa 022, članovi Košarkaškog kluba invalida Vodice, bit će prikazan film o Draženu Petroviću, odigrat će se revijalna utakmica između veterana Šibenske i Hrvatske, svoj obol dat će i Šibenski Funcuti, a sve bi trebalo završiti vatrometom.

– Nadamo se dolasku što većem broju ljudi, da odamo počast Draženu koji je proslavio Šibenik i šibensku košarku. Što se tiče prijava, njih je za sada poprilično, a posebno nas raduje što ih za sada najviše ima u dječjoj kategoriji. Nadamo se kako ćemo se svi skupa dobro zabaviti. Jer to je najvažnije, druženje, a tko će pobijediti u drugom je planu – kazao je na današnjoj presici Josip Šarin, uz Matu Grozdanića i Tomislava Travčića, glavni ‘operativac’ turnira.

Podsjetimo, turnir (3 na 3) traje od 26. do  30. svibnja, a natjecat će se u pet kategorija; djeca, žene, umirovljenici, amateri i profesionalci, a najboljima među njima pripast će simbolične nagrade.

Cilj nam je da turnir postane tradicionalan, da sljedećih godina rastemo i po mogućnosti proširimo ga i na druge gradove. Mi ćemo dati sve od sebe da ovo premijerno izdanje bude organizacijski na visokom nivou – kazao je Tomislav Travčić.

Za vrijeme trajanja turnira za posjetitelje će biti otvorena i Spomen soba Dražena Petrovića u Preradovićevoj ulici, a posljednjeg dana u caffe baru ‘Kućarin’ bit će upriličena večera za sve sudionike.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.