OTVORENO PH: Marin Desabota trenutno drugi u klasi Laser Radial za juniore

Danas je u Zadru na rasporedu treći dan Otvorenog Prvenstva Hrvatske u jedrenju za olimpijske klase. Valjda će natjecatelji imati više sreće s vremenom nakon što jučer zbog prevrtljive bure nije održan niti jedan plov. Tako da su za sada odrađena tek dva jedrenja ona iz prvog dana prvenstva. A nakon njih Marin Desabota iz JK Val drži odlično drugo mjesto u klasi Laser Radial za juniore, iza Aleca Cvinara iz JK Orsan.

SPORT-marin desabota jedrilicar-josipa110814

Šibenčanin je dva puta ulazio kao drugi u cilj i sigurno će do kraja natjecanja vrebati priliku za napasti prvo mjesto. U istoj klasi njegov klupski kolega Marin Petković nakon dva odrađena plova drži 11. mjesto.

U klasi Laser 4.7 najbolje plasirani Valovac trenutno je Ante Jusić na 9. mjestu, Marko Smolić je 11., Hrvoje Svračak 28., a Juraj Radačić nalazi se na 37. mjestu.

Kažimo kako se na OPH osim najboljih hrvatskih jedriličara u devet olimpijskih klasa natječu i jedriličari iz Slovenije, Mađarske, Irske, Crne Gore, pa čak i jedan predstavnik Katara.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.