Ove nedjelje na Zlarinu se održava regata ‘Latinskin idrun na kureja 2014’

Devetu godinu za redom u organizaciji Yacht klub Zlarin održava se regata pod nazivom ‘Latinskin idrun na kureja 2014’. Regata će se održati na Zlarinu 27. srpnja, a pravo nastupa imaju gajete, leuti i kaići s latinskin idron.

Regata će se jedriti prema pravilima kako je definirano u ‘Pravilima jedriličarskih natjecanja 2013. – 2016’. Upute za jedrenje biti će dostupne svim natjecateljima u nedjelju 27. srpnja 2014. od 10.00 do 14.00 sati u uredu regatnog odbora u prostorijama Yacht Cluba Zlarin, Ispo Leroja bb u Zlarinu. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za plovila i natjecatelje.

Prijave se primaju do 27. srpnja 2014. godine u uredu regatnog odbora u prostorijama Yacht Cluba Zlarin ili na dan regate 27. srpnja (nedjelja) u uredu Regatnog odbora pri YCZ do 14.00 sati.

Regata starta u 15 sati, a u 20 sati najavljena je večera za sve natjecatelje na Galinoj rivi u zlarinskoj vali. Nagrade će se uručiti trima prvoplasiranim plovilima po grupi, ovisno o broju prijavljenih plovila.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.