OZLJEDA KOJA JE ‘ZALEDILA’ ŠUBIĆEVAC: ‘Ante je u cijeloj ovoj priči najpozitivniji’

Vijest o teškoj ozljedi Ante Živkovića snažno je odjeknula među šibenskim nogometnim pukom. Napadaču narančastih na jučerašnjem je popodnevnom treningu, nakon jednog kontakta sa suigračem, pukla fibula, a tibija iskočila iz zgloba. Bio je to prizor koji je zaledio sve na stadionu.

– Izgledalo je stvarno ružno, čak ružnije nego onaj Eduardov lom. Zglob mu se iskrenuo skroz na stražnju stranu i zavladao je šok. Naravno, brzo smo djelovali i Ante je odmah prebačen u bolnicu gdje je odmah i operiran – kaže Ivo Krečak, član Šibenikove uprave.

Operacija je, ističe, trajala neka tri sata, od 21.30 pa sve do iza ponoći.

– Operirali su ga doktori Baljkas i Madžar i sve je proteklo u redu. Danas smo ga posjetili, mrda prstima što je dobro, znači da su živci ok. U cijeloj ovoj priči on je najpozitivniji, najvedriji i najoptimističniji. Ali, takav je Ante, pravi fajter, borac – kaže Krečak.

Antine suigrače jako je potresla njegova ozljeda, što ne čudi, jer je riječ o dobrom duhu šibenske svlačionice. Danas su, kaže Krečak, svi skupa održali sastanak, a s skojeg su igrači izašli s jednim ciljem, da sada još jače ‘grizu’, da igraju za Antu.

– Anti je 21. svibnja rođendan i bilo bi lijepo kada bi mu suigrači poklonili prvu ligu – zaključio je Ivo Krečak.

(foto: HNK Šibenik)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.