Paklena ekipa iz Crnice: Članovi Plivačkog kluba Šibenik oduševili i na prestižnom mitingu Mladosti

Članovi Plivačkog kluba Šibenik odradili su još jedan dobar posao. Dapače, odličan. Na prestižnom mitingu Mladosti u Zagrebu, iz serije Grand Prix Hrvatska, u konkurenciji 450 natjecatelja iz sedam zemalja, osvojili su čak 21 medalju; četiri seniorske, osam juniorskih i devet mlađe juniorskih. Boje kluba kod plivača branili su Jerko Ćaleta, Niko Perica, Robert Vukičević i Vice Perica, a kod plivačica Gabriela Roman, Dorotea Milić, Marija Kardum, Emma Curavić, Bruna Lokas, Martina Ševerdija, Marta Leković  i Ana Burazer.

U kategoriji mlađih juniora medalje su osvajali Marija Kardum, koja je na 50 i 200 leđno bila treća te Niko Perica koji je osvojio zlatne medalje na 200 i 400 mješovito, dok je na 50 prsno bio drugi.

pk sibenik mare

pk sibenik niko

Najuspješniji je, pak, u toj kategoriji bio Robert Vukičević, koji je osvojio četiri zlatne medalje, na 100 i 200 slobodno, na 100 mješovito te na 100 leptir.

 

pk sibenik robi

Juniorske medalje osvajali su Martina Ševerdija, i to zlatne na 200 mješovito i 200 prsno, srebrnu na 400 mješovito i brončanu na 100 prsno, zatim Marta Leković koja je bila brončana na 100 mješovito te Jerko Ćaleta koji je doplivao do srebra na 100 leptir i 200 leđno, te do bronce na 200 leptir.

pk sibenik marta

pk sibenik jerko

U onoj seniorskoj kategoriji od odličja su, i to brončana, osvojili Ana Burazer na 200 leđno, Martina Ševerdija na 200 prsno, Jerko Ćaleta na 100 leptir i Robert Vukičević na 100 slobodno.

pk sibenik seva

– Vrhunski plivači, odlična organizacija i dobri rezultati naših plivača u 47 finala, koji su osvojili 21  medalju na ovako jakom mitingu. Za ovaj period više smo nego zadovoljni. Podigli smo nivo rezultatske kvalitete u svim disciplinama što nam je i te kako važno za predstojeće Prvenstvo Hrvatske, koje nas očekuje u Rijeci od 21. do 23. prosinca – kazala je tajnica PK Šibenik Danira Tepić.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.