Pauk: Stvari se razvijaju u smjeru koji priželjkujemo

Predsjednik HNK Šibenik Goran Pauk prokomentirao je za Šibenski portal jučerašnje priopćenje u kojem stoji kako će izvršni odbor HNS-a razmotriti prigovor Šibenika na odluku kojom mu je uskraćena drugoligaška licenca. Pauk je kazao kako vjeruje da je to put ka jedinom logičnom i pravednom rješenju – ka uvažavanju prigovora i argumenata Šibenika, te u končanici dobivanje tražene licence.

– Bitno je da se Izvršni odbor HNS oglasio, da se stvari razvijaju u smjeru koji priželjkujemo, da se uvidi kako se Šibenik ne može tretirati kao neki drugi klubovi jer smo jedini zakonski u postupku preoblikovanja i koji će, nadam se, biti uspješno završen – kazao nam je Pauk.

 SJEDNICA NAKON POVRATKA ŠUKERA I VRBANOVIĆA

Nije nam znao konkretno reći kada će ta, mogli bismo reći, sudbonosna sjednica IO HNS-a za Šibenik, biti održana.

– Mi bismo voljeli da to bude što prije. Međutim, čuo sam se s gospodinom Vrbanovićem i Šukerom koji su se  nakon Londona uputili na Mauricijus gdje se održava Fifin kongres i za pretpostaviti je kako će se sjednica Izvršnog odbora održati  po njihovom povratku – kazao je Pauk.

Pitali smo ga kako to da je HNS prvo izričito kazao kako su odluke Komisije za licenciranje konačne, kako se ne mogu mijenjati, da bi sada ipak ispalo da je to moguće.

– Zato što smo im stalno puhali za vrat, zato što su argumenti na našoj strani. I normalno je da ako se utvrdi da je Šibenik oštećen, a jeste, da će Izvršni odbor pronaći način da promijeni odluku Komisije za licenciranje – zaključio je Pauk.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.