PETANI NAKON POBJEDE NAD OSIJEKOM: Obrana je bila ključ, idemo sada dobiti i Jolly

Teo Petani odigrao je odličnu utakmicu protiv Osijeka. Kao puno puta do sada bio je motor  koji je vukao, bilo ga je po cijelom terenu, njegova energija bila je nevjerojatna, tim više što je odigrao čak 34 minute. Ali, mogao je on još.

– Pa i nisam se nešto umorio – kazao je nakon utakmice playmaker narančastih koji je predvodio slavlje s Funcutima.

– Najvažnije je da smo dobili. Možemo biti zadovoljni našom obranom tijekom cijelog susreta, dok je u napadu bilo prostora za nadogradnju. Sada nas čeka teška utakmica protiv Jollyja, znamo što taj susret znači i želimo pobjedu. Bit će to najljepši poklon našim navijačima koji su nas i protiv Osijeka nosili do pobjede – kazao je Petani.

Jeronimo Šarin je također kao ključ pobjede istaknuo obranu.

gkk osjek ekipa3

– Poznato je kako sve prave ekipe do pobjede dolaze obranom. Protiv Osijeka smo napokon u obrambenoj fazi odigrali kako želimo, njihov loš šut bio je plod naše dobre obrane. Međutim, želimo još više podignuti razinu naše igre, u oba pravca. Znamo što je naš cilj i vjerujem kako ćemo ga ostvariti, samo da nas zaobiđu ozljede – kazao je trener ‘građana’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.