Plivački klub Šibenik s Regionalnog prvenstva Hrvatske vratio se sa 135 medalja

Plivački klub Šibenik je nastupio sa 29 plivačica i plivača na Regionalnom prvenstvu Hrvatske.  Zapaženije rezultate postigla je Ana Burazer kod seniora. Martina Ševerdija, Marta Leković, Stipe Bumber i Jerko Ćaleta kod juniora, Bruna Lokas, Marija Kardum, Emma Curavić  i Robert Vukičević  kod mlađih juniora, te Gabrela Roman, Dorotea Milić, Anamarija Vukičević, Vice Perica i Toni Slavica kod kadeta.

Mlađi kadeti uz pojedinačne trke, skupljali su i bodove za ekipni plasman. Najviše bodova skupile su Lana Dubravica, Rafaela Protega, Andrija Trutin i Luka Mijić. U ekipnom poretku plivačica zauzeli su 6. mjesto sa osvojenih 176 bodova, dok su plivači bili 7. sa osvojenih 135 bodova.

pli sibenk2

U kadetskoj kategoriji osvojili su ukupno 24 medalje i to 9 zlatnih 7 srebrenih i 8 brončanih, dok je u kategoriji mlađih juniora osvojeno ukupno 34 medalja, 17 zlatnih, 9 srebrenih i 8 brončanih. U kategoriji juniora osvojeno je ukupno 37 medalja, 17 zlatnih, 13 srebrenih i 7 brončanih. I u seniorskoj kateogoriji Plivački klub Šibenik ostvario je zapažene rezultat s ukupno 40 osvojenih medalja, od toga 15 zlatnih, 12 srebrenih i 13 brončanih.

 

pk sibenik1

– Regionalno prvenstvo Hrvatske, uz borbu za što bolji plasman i medalje (135), postignuti rezultat nam služi i za kontrolne trke plivača za predstojeće Državno prvenstvo za Dobne skupine mlađih seniora, juniora i mlađih juniora, u Zagrebu od 29. srpnja do 02. kolovoza. Kadetska ekipa sljedeći vikend ima prvenstvo Hrvatske u Sisku. Pravo nastupa izborili su Vice Perica i Toni Slavica, te plivačice Gabriela Roman, Dorotea Milić i Anamarija Vukičević, poručuju iz Plivačkog kluba Šibenik.

Ekipa za državno je složena i nastupit će s 15 plivačica i plivača.  Martina Skelin, Ana Burazer, Martina Ševerdija, Marta Leković, Bruna Lokas, Marija Kardum, Emma Curavić, Gabrela Roman, Dorotea Milić, Stipe Bumber, Jerko Ćaleta, Niko Perica, Robert Vukičević, Vice Perica i Toni Slavica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.