UMJESTO ŠUBIĆEVCA – RAČICE: Marko Kartelo trenersku karijeru počinje u Vodicama

Po prvi put u svojoj 85. godišnjoj povijesti Nogometni  Vodice natjecat će se s dvije kategorije u elitnom rangu natjecanja Dalmatinske lige. Liga se igra od Dubrovnika do Zadra, a u sudjeluju svi eminentni klubovi u Dalmaciji poput Hajduka, Splita, Šibenika, Dugopolja i brojnih drugih klubova. Uspjeh je tim veći kad se uzme činjenica na je NK Vodice jedini županijski ligaš u natjecanju.

Kadete  će u natjecanju voditi trener s UEFA-PRO licencom Stipe Kedžo, dok će pionire voditi Marko Kartelo, vlasnik UEFA-a licence koji je od ove sezone veliko pojačanje u stručnom djelu Škole nogometa NK Vodica.

stipe-kedzo

Tako će donedavni kapetan narančastih nakon bogate nogometne karijere u kojoj je igrao za brojne domaće i strane prvoligaške klubove, te bio član reprezentacije od U17 do U 21, svoju trenersku karijeru početi u Vodicama, gdje će svoje bogato nogometno iskustvo prenositi na polaznike tamošnje škole nogometa.

Iz vodičkog kluba ovim putem pozivaju pionire rođene 2002./2003. godine,  te kadete rođene 2000./2001. godine koji žele sudjelovati u ovom elitnom natjecanju da se jave navedenim trenerima na mobitele 098/336132 (Stipe Kedžo) i 098/9412862 (Marko Kartelo) ili preko fb stranice NK Vodice ŠN. Pripreme počinju 01.08.2016. godine, a natjecanje kreće početkom 9. mjeseca.

– Dalmatinska liga izrazito je zahtjevan i skup projekt kojim Uprava NK Vodica želi pružiti najbolje moguće uvjete za djecu koja treniraju u NK Vodicama, te im dati priliku da svoje vještine bruse na najboljima u Dalmaciji, a ljubiteljima nogometa u Vodicama omogućiti da mogu pogledati utakmice naše djece s vršnjacima iz NK Hajduka,RNK Splita te ostalih dalmatinskih klubova – poručili su iz vodiškog nogometnog kluba.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.