Šibenski portal doznaje

Počast Gradu heroju: Šibenka će Dubravu ugostiti u VukovaruFoto: Milan Balaban

Šibenka odlazi u Vukovar. Šibenski portal, naime, doznaje kako će narančasti u osmom kolu HT Premijer lige ekipu Dubrave ugostiti u Vukovaru. Taj je dvoboj na rasporedu 16. studenog, dva dana uoči obilježavanja obljetnice pada Grada Heroja, pa ovim činom klub s Baldekina želi na poseban način pokloniti žrtvi koju je podnio Vukovar.

– Istina je, utakmicu protiv Dubrave odigrat ćemo u Vukovaru i tako odati počast tom gradu. Bilo bi lijepo i češće dolaziti u Vukovar – kazao je za Šibenski portal predsjednik Šibenke Ante Burić.

Inače, šibenski košarkaši svake se godine na neki način prisjete Vukovara. Pa su tako prošle godine na obljetnicu pada Vukovara i Škabrnje istrčali s majicama ‘Nikad zaboraviti’, dok se zastava sa vukovarskim vodotornjem redovito vijori na tribini s Funcutima.

Sada Šibenka odlazi u Vukovar, s njom će, vjerujemo i velik broj njihovih navijača. Tim činom narančasti su već upisali pobjedu.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.