Podno kninske tvrđave rođen novi malonogometni klub. Ambicija mu ne manjka

U veljači, dan prije ‘praznika zaljubljenih’, u Zvonimirovom gradu osnovan je Malonogometni klub Knin. U skladu s datumom osnivanja, dočekanje s puno ljubavi i simpatija. A ljubav prema malom balunu, sportu i gradu Kninu, ono je što je njegove tvorce, predvođene predsjednikom Damirom Dilberom, ponukalo na osnivanje kluba.

– Želim spomenuti ljude koji su pokrenuli ovu priču skupa sa mnom, bez njih sigurno od ovoga ne bi bilo ništa. Damir Krvavica, Dragan Miličević, Željko Stojak, Mario Sunko, Stefan Uroš, Boško Dilber, Josip Bebek, Bojan Marić. Dodatno se želim zahvaliti piceriji TENEN na čelu sa Mirkom Šimićem, te Jako Sportu s Ivanom Gojevićem koji su prepoznali vrijednost našeg projekta i donirali svaki po garnituru dresova – poručio je Dilber.

Ambicija njegovoj ekipi ne manjka. To je za početak ulazak u 1. Županijsku malonogometnu ligu, a onda nastaviti rast i napredak.

mnk knin 2

Inače, u MNK Knin već su se učlanili neki poznati sportaši. Domaći i strani. Pa se tako članskom iskaznicom novoosnovanog kninskog kluba diče U21 reprezentativac Brazila Dudu Farias, bivši BiH reprezentativac i legenda Hajduka Senijad Ibričić te proslavljeni kninski taekwondoist Stipe Jarloni. Želite li i vi postati njihov član možete se javiti na mail mnk.knin@mail.com ili posjetite klupsku Facebook stranicu.

(foto: Facebook)

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.