Poklonili se čovjeku koji je u Šibenik donio ‘karijolu medalja’: ‘Učinio si nas ponosnima’

Gradska, županijska i sportska vrhuška okupila se danas u šibenskoj Gradskoj vijećnici kako bi se poklonila Ivici Tucku, izborniku zlatnih vaterpolista koji su nam ovih dana priuštili toliko veselja. Na svečanom prijemu bili su i brojni sportaši koji su još jednom htjeli stisnuti ruku treneru koji je u Šibenik ‘donio karijolu medalja’.

tucak 1

– Sport je ono čime se dičimo i na nama iz lokalne uprave i samouprave je da stanemo iza njega i pomognemo mu koliko možemo. Hvala ti Ivice – kazao je između ostalog gradonačelnik Željko Burić.

tucak 3

tucak 4

Čestitkama se priključio i župan šibensko – kninski.

– Učinio si nas ponosnim, naše sreća bila je ogromna i hvala ti na tome – kazao je Goran Pauk.

tucak 5

tucak buric

Nakon njih za govornicom je stala i glavna zvijezda dana.

– Ova medalja tisuću mi je puta draža kada vidim kako je Šibenik doživio ovaj uspjeh. Nadam se da će još biti ovakvih prilika. Letvica jest podignuta visoko, ali učinit ćemo sve da našem narodu donesemo još veselja – kazao je Ivica Tucak, koji nije zaboravio ni svoj matični klub.

tucak plaketa

– Nadam se da će lokalna samouprava pomoći Vaterpolo klubu Solaris, da iz njega i u budućnosti dolaze zlatne medalje. To je u interesu svih nas – zaključio je Tucak, kojem su uručeni i prigodni darovi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.