Poluzavršnica PH: Solarisove nade nadigrale vršnjake iz Marsonije, Šimun Brajković zabio osam golova

U Šibeniku se od četvrtka do nedjelje igra jedan od dva polufinalna turnira Prvenstva Hrvatske za vaterpolo nade. Za prolaz na završnicu na bazenu u Crnici bori se devet ekipa podijeljenih u dvije skupine. U prvoj igraju splitski Jadran, ZPK, Cavtat, Marsonia i domaći Solaris, dok se u drugoj skupini nalaze KPK, Palada, Mladost i Mursa.

vk solaris nade 3

Šibenski sastav, u kojem je i jedna djevojčica (Kiara Jakelić), do sada je odigrao dvije utakmice, s polovičnim učinkom. U prvom kolu rezultatom 8:6 nadigrao ih je zagrebački ZPK, a po tri gola za domaćina zabili su Ante Mihovil Končevski i Šimun Brajković.

vk solaris nade 5

Potonji je bio prvo ime dvoboja protiv Marsonije kojeg su Solarisove nade dobile s uvjerljivih 14:2. Šimun Brajković u tom je susretu zabio čak osam golova, a mrežu mladih Brođana još su tresli Frane Vatavuk, Jure Desnica, Ante Mihovil Končevski i Karlo Sabioni.

Kažimo kako se drugi polufinalni turnir igra paralelno u Dubrovniku.

(foto: Danko Jerković – Doktor)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.