Predsjednik Gaćina: Imam pravo zahtijevati plasman u A1 ligu!

Na Baldekinu su u utorak počele pripreme košarkaša GKK Šibenik za novu sezonu u A-2 ligi jug, u kojoj narančasti imaju samo jedan cilj – plasman u prvu ligu. Po tom je pitanju  predsjednik kluba Ante Gaćina bio vrlo jasan.
– Nije to nekakav megalomanski zahtjev, cilj, već vrlo realan i zato smo si ga postavili. Naravno da je u sportu sve moguće, ali, ponavljam, mislim da kao predsjednik kluba imam pravo od igrača i stručnog stožera zahtijevati plasman u A-1 ligu – poručio je Gaćina koji je došao pogledati prvi (službeni) trening svojih igrača.

ROSTER ZAKLJUČEN

To će se pokušati izboriti s mladom momčadi, pojačanom s nekoliko iskusnih igrača. U odnosu na lani nema Luke Petkovića (Jolly), Luke Drezge ( Helios ), Bruna Španje (Cibona), Marka Sandrića, Filipa Vukičevića, Ivana Jelenčića, Marka Matulje i Luke Mijalića, dok su nova imena Ozren Mišić (igrao za Svjetlost Brod i Dubravu), Domagoj Bašić (stigao iz Zaboka) i povratnik Dženan Rahimić (zadnji klub bila mu je sarajevska Bosna). Kako nas je izvijestio Gaćina, roster je već sada zaključen, moguće je, eventualno, još jedno pojačanje.

VIŠE NOVCA OD GLAVNOG SPONZORA

– Dobro je što u odnosu na prošlu sezonu, već sada, na početku priprema, znamo s kakvom momčadi raspolažemo. Ono što želim istaknuti jest da ćemo i dalje inzistirati na afirmaciji naših mladih igrača, od kojih očekujemo da jednog dana budu nositelji igre – kazao je Gaćina.
Predsjednik kluba dodao je i kako će njihov glavni sponzor, turska Dogus Grupa, u skladu s visoko postavljenim ciljevima, ove sezone povećati financijsku potporu klubu. Podsjetimo, prošle sezone Turci su u klub putem sponzorstva ‘ubrizgali’ oko 250 tisuća kuna.
Kažimo kako će narančasti cjelokupne pripreme odraditi u Šibeniku, a u planu je odigravanje desetak prijateljskih utakmica, uglavnom protiv istog i višeg ranga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.