Prijavite se na drugo izdanje brodaričke triatlonske utrke

Nakon uspješno održanog prvog izdanja triatlonske utrke ‘Pozdrav litu’  na kojem je sudjelovalo 16 ekipa, organizatori s velikim zadovoljstvom najavljuju i pozivaju sve zainteresirane na sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju pod motom ‘Pozdrav litu 2’.

Ekipna utrka ‘Pozdrav litu 2’ održat će se 12. srpnja pod organizacijskom palicom Udruge mladih ‘Kanica’ u Brodarici u tri discipline. Svaka ekipa može brojiti tri člana od kojih će se svatko natjecati u svojoj disciplini.

trcanje

Prva se dionica vozi biciklom i duga je oko 9 kilometara, druga dionica je plivanje na 750 metara od restorana ‘Zlatna ribica’ do hotela ‘Spongiola’ na otoku Krapnju i nazad, te treća dionica trčanje na 2.5 kilometra.

Na kontrolnim točkama natjecatelje očekuje okrepa vodom, a na kraju utrke ručak i za najbolje sudionike bogate nagrade. Za sudjelovanje u triatlonu svaka ekipa mora posjedovati bicikl, a redne brojeve, majice i ostalo osigurava organizator.

Kotizacija po ekipi iznosi 150 kuna, a prijaviti se možete na broj telefona 091/6040-363. Organizatori mole da u prijavi navedete imena tročlane ekipe i veličine majica.

PIŠE: Daria Validžić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.